Maskiner

Vi levererar sprutnings- och doseringsapparater i alla storlekar för användning av polyol och isocyanat hos entreprenörer och i polyuretanindustrin.


Graco entreprenörmaskiner för sprutning av polyuretan och polyurea

Graco är en pionjär inom mobila, pneumatiska, elektriskt eller hydrauliskt drivna kolvmaskiner i produktionsområdet 0,35 till 20 kg/minut. Graco-maskiner och sprutpistoler används i Finland huvudsakligen för sprutning av polyuretanisolering och polyurea samt för framställning av skarvskum för fjärrvärmepaneler. Graco/Gusmer är marknadsledande inom entreprenörsmaskiner i Finland. Maskiner och reservdelar skickas snabbt från vårt lager i Karleby.


Saip industrimaskiner för tillverkning av polyuretan

Den italienska Saip producerar låg- och högtrycksmaskiner utrustade med kugghjulspumpar eller handpumpar. Saips produktionsprogram innehåller också olika pressar och produktionslinjer för serieproduktion. Produktionslinjerna är antingen halv- eller helautomatiska, kortvariga- eller kontinuerliga enheter för tillverkning av paneler, fjärrvärmerör, kylskåp, tätningar, fordonsdelar, möbelindustridelar och olika gjutstycken.


Rotary Power är en kvalitetspump som alla tillverkare av PU-maskiner anser som pålitlig

Rotary Power hydrauliska pumpar, speciellt för pumpning av polyuretanråvaror, är ett bra alternativ för alla polyuretanmaskiner, oberoende av tillverkaren. Alla tillverkare av polyuretanmaskiner litar på Rotary Power pumpar och levererar dem fabriksinstallerade i nya maskiner.


Service och reservdelar

Vår verksamhet omfattar även service och reservdelar. Vi lagrar de vanligaste slitdelarna i Finland men kan också snabbt leverera andra reservdelar; i Finland till och med för nästa arbetsdag då det behövs.


Materials