Färger

Bomix och iSL-Chemie färpastor samt IMC målarfärg för gjutform ger era produkter ett sofistikerat och behagligt utseende.

Målarfärgerna är lämpliga för fordons-, elektronik-, möbel- och fritidsindustrin. I Bomix-serien ingår mekaniskt hållbara, väl vidhäftande, hårda, mjuka, flexibla och vätskebeständiga beläggningar. Vi levererar även specialbeläggningar så som olje- och syraresistenta beläggningar, UV-skyddade, konduktiva eller fluorescerande beläggningar i alla färger och med olika glansalternativ. IMC målarfärg för gjutform erbjuder ofta ett attraktivt alternativ, då föremålet blir färdigt i ett enda arbetsskede. Formtemperaturer på över 40 grader tillåter användningen av vattenburna IMC-system och då kan organiska lösningsmedel utlämnas. Funktionella IMC målfärger ingår också i Bomix-serien. 1-komponentsystem kan också tillverkas som en variant som lossar av sig själv, varigenom användningen av släppmedel undviks.

Dispersion av Bomix och iSL-Chemie färgpastor garanterar kunden en jämn och effektiv produktion. I sortimentet finns även färgbeständiga och UV-stabiliserade färgpastor. Färgpastorna är lämpliga för de flesta PUR-system och doseras vanligtvis i blandningshuvudet av doseringsapparaten.

Bomix och iSL-Chemie produkter kan levereras i alla vanliga färgsystem (RAL, RAL-design, HSK, Pantone, NCS) eller enligt kundens egna färgmodeller. På grund av speciella egenskaper av Bomix färgpastorna är även mindre leveranspartier möjliga.


Materials