Värit

Bomix ja iSL-Chemie väripastat ja IMC-muottimaalit antavat tuotteillenne viimeistellyn ja miellyttävän ulkonäön.

Maalit sopivat auto-, elektroniikka-, huonekalu- ja vapaa-aikateollisuuden tarpeisiin. Mekaanisesti kestävät, hyvin kiinni pysyvät, kovat, pehmeät, joustavat ja nestettä kestävät pinnoitteet kuuluvat Bomix valikoimaan. Toimitamme myös erikoislaatuiset pinnoitteet, kuten öljyä ja happoja kestävät, UV-suojatut, johtavat tai fluoresoivat kaikissa väreissä ja kiiltovaihtoehdoissa. IMC-muottimaalit tarjoavat usein houkuttelevan vaihtoehdon, koska kappale valmistuu yhdessä työvaiheessa. Yli 40 °C asteen muottilämpötilat mahdollistavat vesipohjaiset IMC-systeemit, jolloin orgaaniset liuotinaineet voidaan jättää pois. Toiminnalliset IMC-muottimaalit kuuluvat Bomix valikoimaan. 1- komponenttisysteemit voidaan valmistaa myös itse irrottavina, jolloin säästytään irrotusaineen käytöltä.

Bomix ja iSL-Chemie -väripastojen dispergoituvuus takaavat asiakkaalle tasaisen laadun ja tehokkaan tuotannon. Haalistumattomat ja UV-stabiloidut väripastat ovat myös valikoimassa. Väripastat soveltuvat useimpiin PUR-systeemeihin ja ne annostellaan pääsääntöisesti annostuskoneen sekoituspäässä.

Bomix ja iSL-Chemie tuotteet voidaan toimittaa kaikkien yleisimpien värisysteemien (RAL, RAL-design, HSK, Pantone, NCS) tai asiakkaan toimittaman värimallin mukaan. Bomix erikoistuminen mahdollistaa myös pienet toimituserät.


Materials