Polyuretaani

Polyuretaanin raaka-aineita: polyolit ja isosyanaatit teollisuudelle

Polyuretaani tarjoaa lähes rajattomat mahdollisuudet uusien tuotteiden valmistukseen – vain mielikuvitus on rajana. Tuomme maahan saksalaisen PUR-Systemsin ja Huntsmannin sekä hollantilaisen Nestaanin valmistamat raaka-aineet polyuretaanin valmistukseen. Erikoisalaamme ovat raaka-aineet polyuretaanieristeen, eli PU-eristeen valmistukseen.

Polyoli-systeemit valmistetaan erilaisilla ponneaineilla, palonsuoja-aineilla sekä muilla lisäaineilla, joilla saadaan aikaan asiakaskohtaiset fysikaaliset ominaisuudet. Sovellusalueita kevyille eristevaahdoille ovat mm. paneelit, veneet, putkieristeet, kaukolämpöputkieristeet, jääkaapit ja pakastimet, vesisäiliöt, vesivaraajat ja ruiskueristykset. Valikoimaan kuuluvat monet integraalituotteet, joita käytetään mm. ajoneuvo-, kone-, huonekalu- ja elektroniikkateollisuudessa. Elastomeereista valmistetaan pinnoitteita, auto- ja huonekaluteollisuuden osia.


Polyuretaanieristeet, eli PU-eristeet

Olemme erikoistuneet eristevaahtojen raaka-aineisiin ja niiden sovellutusten kehittämiseen pieniin ja suuriin kohteisiin. Tuotteiden kehitys lähtee asiakkaan tarpeista. Tavoitteena on kehittää asiakaskohtaiset raaka-aineet ja tuotantotapa, joka mahdollistaa asiakkaalle tehokkaan tuotannon ja taloudellisesti sekä teknisesti kilpailukykyisen tuotteen.

Keskustelemme kanssanne luottamuksella uusista tuoteideoistanne ja kehitämme raaka-aineita ja valmistusprosessia ideanne toteuttamiseksi. Palvelumme kattaa myös tuotteidenne testauksen ja sertifioinnin.

Tuotteet testataan uusilla, raaka-ainevalmistajan nykyaikaisilla polyoli-systeemeillä nykyisille tai uusille tuotteillenne. Testaukset voidaan suorittaa asiakkaalla tai laboratorioissa. Koeajoissa valmistetut testikappaleet tutkimme aina ennen tuotteen lopullista hyväksymistä tuotantoon.

Polyuretaanituotteiden valmistus vaatii jatkuvaa laadunvalvontaa ja lopputuotteen testausta. Palvelumme sisältää raaka-aineiden ja asiakkaidemme polyuretaanituotteiden laadun ja ominaisuuksien testaukset.


Materials