Koneet

Toimitamme urakoitsijoiden ja polyuretaaniteollisuuden tarvitsemat polyolin ja isosyanaatin ruiskutus- ja annostelukoneet ja laitteet kaikissa kokoluokissa.


Graco urakoitsijakoneet polyuretaanin tai polyurean ruiskuttamiseen

Graco on edelläkävijä liikuteltavissa, paineilmalla, sähköisesti tai hydraulisesti toimivissa mäntäkoneissa tuottoalueella 0,35 – 20 kg/min. Graco koneita ja ruiskutuspistooleja käytetään maassamme pääasiassa polyuretaanieristeen ja polyurean ruiskutukseen sekä kaukolämpöputkistojen jatkosvaahdon valmistamiseen. Graco/Gusmer on maassamme markkinajohtaja urakoitsijakoneissa. Koneet ja varaosat toimitetaan nopeasti varastoltamme Kokkolasta.


Saip teollisuuskoneet polyuretaanin valmistukseen

Italialainen Saip valmistaa matala- ja korkeapainekoneita varustettuna hammasrataspumpuilla tai aksiaali-mäntäpumpuilla. Saipin valmistusohjelmaan kuuluvat myös erilaiset sarjavalmistuksessa tarvittavat puristimet ja tuotantolinjat. Tuotantolinjat ovat joko puoli- tai täysautomaattisia kerta- tai jatkuvatoimisia laitekokonaisuuksia paneelien, kaukolämpöputkien, jääkaappien, tiivisteiden, autoteollisuuden osien, huonekaluteollisuuden osien sekä erilaisten valuosien valmistukseen.


Rotary Power on kaikkien PU-konevalmistajien luottama laatupumppu

Rotary Power hydrauliikkapumput erikoisesti polyuretaaniraaka-aineiden pumppaamiseen ovat hyvä vaihtoehto kaikkiin polyuretaanikoneisiin, valmistajasta riippumatta. Kaikki polyuretaanikoneiden valmistajat luottavat Rotary Power:in pumppuihin ja toimittavat niitä tehdasasennuksena uusissa koneissa.


Varaosapalvelu ja huolto

Toimintaamme kuuluu myös koneiden varaosapalvelu ja huolto. Varastoimme Suomessa koneiden kuluvat osat ja toimitamme asiakkaan halutessa osat varmuudella seuraavaksi työpäiväksi kaikkialle Suomeen. Myös päämiehiltämme pystymme toimittamaan varaosat nopeasti, tarvittaessa jopa seuraavaksi työpäiväksi.


Materials