Vi offererar råmaterial och maskiner till entreprenörer och industri för produktion av polyuretanisolering, eller PU-isolering. Vi levererar kemikalier och maskiner för polyuretanindustrin.


Spraybar PU-isolering Ekospray

PU-isolering är den tätaste och den mest effektiva isoleringen som ger ångspärr, isolering och vindskydd samtidigt. Det finns ingen aluminiumbeläggning i den sprutade PU-isoleringen, alltså påverkar den inte mobiltelefonens täckning. Ekospray fastnar på alla ytor och bildar ett tätt skikt mot fukt i övre bjälklag och bottenbjälklag samt i yttre väggar. Ekospray lämpar sig utmärkt även för extra isolering under golvbjälklaget eller sockeln på grund av sitt goda fuktmotstånd. Ingen rätning krävs eftersom Ekospray kan sprutas på ojämna ytor.


Graco-spraypistoler för sprutning av PU-isolering och -beläggningar

De högklassiga Graco-maskinerna är överlägset världens mest sålda entreprenörsprayer för PU-isolering. Maskinen injicerar högkvalitativa polyuretanbeläggningar även på de svåraste objekten och i de mest krävande omgivningarna. Detta är endast möjligt eftersom Graco-maskiner är de mest pålitliga sprutmaskinerna på marknaden för snabbtreagerande 2K-råmaterial.


Saip industrimaskiner för industriell tillverkning av PU-isolering och andra polyuretanprodukter

Saip-industrimaskiner producerar exakta gjutstycken av god kvalitet. Den italienska Saip tillverkar doseringsapparater med kapacitet från 1,5 kg/minut upp till 500 kg/minut för produktion av riktigt stora föremål.


Kemikalier för PU-industrin

Vi importerar polyoler och isocyanater för tillverkning av polyuretan och beläggningar från de tyska PUR-Systems och Huntsmann, samt från de nederländska Nestaan och Prokol. Dessutom innehåller vårt sortiment alla nödvändiga hjälpmedel för polyuretanindustrin, såsom släppmedel och färger. Era produkter får exakt de färger och ytor som önskas med tillhjälp av färgpastor, målfärg och IMC-målarfärg för gjutform från våra tyska tillverkare Bomix och iSL-Chemie.