Tarjoamme urakoitsijoille ja teollisuudelle raaka-aineet ja koneet polyuretaanieristeen, eli PU-eristeen valmistukseen. Toimitamme polyuretaaniteollisuuden kemikaalit ja koneet.

Ruiskutettava  PU-eriste Ekospray

PU-eriste on tehokkain ja tiivein eriste, jolla saadaan samalla asennuskerralla höyrysulku, eriste ja tuulensuoja. Ruiskutettavassa PU-eristeessä ei ole alumiinipinnoitetta => ei heikennä matkapuhelimen kuuluvuutta. Ekospray tarttuu kaikkiin pintoihin ja muodostaa kosteuden läpäisemättömän kerroksen kaikkiin kohteisiin; ylä- ja alapohjat sekä ulkoseinät. Soveltuu hyvän kosteudenkeston vuoksi erinomai-sesti jopa alapohjan alapuoliseen ja sokkelin lisäeristämiseen. Se voidaan ruiskuttaa epätasaisiin pin-toihin, joten se ei vaadi pohjien suoristamista.


Graco spray-koneet PU-eristeen ja -pinnoitteiden ruiskuttamiseen

Laadukkaat Graco koneet ovat ylivoimaisesti maailman eniten myydyt urakoitsijakoneet PU-eristeen ruiskuttamiseen. Koneella ruiskutat myös laadukkaat polyureapinnoitteet vaikeimmissakin kohteissa ja ympäristössä. Tämä on mahdollista vain siksi, että Graco koneet ovat markkinoiden luotettavimmat spray-koneet nopeasti reagoiville 2K-raaka-aineille.


Saip teollisuuskoneet PU-eristeen ja muiden polyuretaanituotteiden teolliseen valmistukseen

Saip teollisuuskoneilla valmistat hyvänlaatuiset ja tarkat valukappaleet. Italialainen Saip valmistaa annostuskoneet 1,5 kg/min tuotosta aina 500 kg/minuutti tuottoon asti todella isojen kappaleiden valmistukseen.


Kemikaalit PU-teollisuudelle

Tuomme maahan saksalaisen PUR-Systemsin ja Huntsmannin, sekä hollantilaisten Nestaan ja Prokol valmistamat polyolit ja isosyanaatit polyuretaanin ja pinnoitteiden valmistukseen. Valikoimaamme kuuluvat lisäksi kaikki polyuretaaniteollisuuden tarvittavat  apuaineet kuten irrotusaineet ja värit. Saksalaisilla bomix- ja iSL-Chemien valmistamilla väripastoilla, maaleilla ja IMC-muittimaaleilla tuotteenne saavat haluamanne värit ja pinnan.